Spring naar de inhoud
Home » Besparen op uw energierekening!

Besparen op uw energierekening!

  • robin 

Iedereen kan met een kleine inspanning en zijn factuur van de vorige periode voor gas/elektriciteit aan de slag!

Vele denken nu wat zal het van verschil maken? 6 a 7 EUR per maand? En al het werk van opzeggen bij de huidige leverancier en inschrijven op een nieuw contract… Nee hoor, wanneer je kiest voor een nieuwe leverancier maakt de nieuwe leverancier alles voor jou in orde, opzeg, en overgang. En 6 EUR per maand x 12 = 72 EUR per jaar (de tarief van het lidgeld 2024 bij TGDV!

Hoe je de energieprijzen kan vergelijken? Heel eenvoudig, dit kan via https://mijnenergie of via de website van de VREG (https://vtest.vreg.be/). In beide gevallen kan je uw gegevens ingeven en de websites doen de rest, een mooi overzicht. Hou er wel rekening mee dat bij sommige websites er promoties zijn en u dus elk jaar opnieuw de vergelijking best doet. Wil je het zelf manueel doen, dat kan ook maar dan moet je via de website van de leveranciers zelf alles vergelijken.