Spring naar de inhoud
Home » Nieuwe leden – bedankt!

Nieuwe leden – bedankt!

  • robin 

Beste leden, sympathisanten en bezoekers,

Het bestuur van TGDV bedankt iedereen voor hun inzet en talrijke opkomst op de benefiet van 12 augustus 2023 te Viane.

TGDV verwelkomt een heel aantal nieuwe leden (ridders, dames en postulanten van de commanderij Willem van Saefthinge) die zich bij ons aangesloten hebben omdat onze organisatie staat voor openheid en eerlijkheid, het realisme waarmee we in de wereld van Tempeliers staan spreekt duidelijk aan! Het geeft duidelijk aan dat een organisatie niet hoeft te bestaan uit elkaar het leven zuur maken, niet streven naar titels of rang.

Wat staat er de komende tijd te wachten, de website en facebookpagina zal nog meer betrokken worden in onze werking, de lessen voor de commanderijen worden uitgewerkt zodat elk lid op een correcte manier de geschiedenis leert kennen.

Zijn wij perfect? Nee, dat zijn wij niet, zo kunnen er door opzoekingen en de vele info die wij hebben soms teksten op foute plaatsen komen. Laat ons een berichtje, wij zullen dit met veel genoegen rechtzetten.

TGDV staat dankzij nieuwe leden in rechtstreeks contact met geschiedkundige in België die veel verder gaan dan het eigen opzoekingswerk, op deze manier kunnen wij als één van de weinige organisaties adelbrieven voorleggen op gebied van informatievergaring. Op de commanderijdagen zal hierover de nodige info verschaft worden.

Zoals u ziet blijft onze organisatie groeien en dat kunnen we enkel toejuichen.

Hartelijk dank aan ieder van jullie hiervoor.